Welkom bij Hair Invasion

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder en maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Acne Behandeling

 

AcneWat is acne?

Acne is een huidaandoening waar vrijwel iedereen in de puberteit last van krijgt. Ook volwassenen kunnen er nog last van hebben. Acne is een chronisch ontstekingsproces van het talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door onder andere hormonale factoren. Meestal vind je acne in het gelaat, de hals en nek. Bij meer uitgebreide vormen zijn ook de borst, rug en schouders aangedaan.

Wat is de oorzaak van acne?

Onder invloed van hormonen ondergaat de huid allerlei veranderingen, waardoor de talgklieren groter worden en meer huidsmeer produceren. Tevens wordt de talg wat dikker van samenstelling, waardoor deze moeilijker naar de huid kan worden afgevoerd. Dit alles kan leiden tot het verstopt raken van de talgklieren. Daarnaast zetten bepaalde bacteriën die zich in de talgklier bevinden de talg om in vrije vetzuren, die door de wand van de verstopte talgklier heen dringen en een ontsteking kunnen veroorzaken.

Behandeling met Soft Touch IPL

Naast een gezichtsverzorgende Detox mask van 21- Trans Dermal kunnen wij acne ook behandelen met lichttherapie. Met de Soft Touch IPL kunnen vele vormen van acne effectief worden bestreden. Tijdens de behandeling neemt de huid gepulseerd licht van de Sorf Touch IPL op en zet deze om in warmte. Door het licht van de Soft Touch IPL op de huid te richten, wordt de huidbacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. De huid zal tot rust komen en de acne zal zienderogen verminderen. Belangrijk is te weten wij niet iedere vorm kunnen behandelen en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer acne kan ontstaan.

Behandelplan

Om het juiste effect te bereiken wordt de behandeling als kuur aangeboden. Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt doorgaans een periode van 2 weken. Afhankelijk van de ernst, bepalen wij bij aanvang hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste effect.

Hair Extensions

Hair Extensions

Snelle haarverlenging. Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden en meerdere keren herplaatst, 100% echt haar

Lees meer
Permanente Ontharing

Permanente Ontharing

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

Lees meer
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels kunnen we 6 tot wel 8 tinten lichter en geheel pijnloos.

Lees meer
Webshop

WEBSHOP

De merken, Sassoon, Sebastian, SEB MAN, System Professional, GHD Styling Tools, 21-Trans Dermal Vegan huidverzorging

Lees meer
Sassoon Colour

Sassoon Colour

Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

Lees meer
Botox en Filers

Botox en Fillers

Het geeft ons team een geweldig gevoel wanneer jij je: ♦ mooier voelt ♦ met meer zelfvertrouwen de deur uit gaat

Lees meer
NIEUWS

NIEUWS

De nieuwe haartrends, producten, tips & tricks en aanbiedingen

Lees meer

Eigenaar van Hair & Beauty Invasion

Sander de Ridder
Sander de Ridder