Welkom bij Hair Invasion

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder en maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Extra

EXTRA

ONTWIKKELD VOOR HOOGWAARDIGE RESULTATEN MET DE MEEST GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN VAN SYSTEM PROFESSIONAL

Deze producten zijn tekoop in onze webshop  Klik hier voor 10% korting

System Professional Extra Silver Shampoo

X1S

SILVER SHAMPOOFRISSE BLONDE REFLECTIES

RESULTAAT

Frisse tinten en verminderde warmte voor blond haar.

DOELGROEP

Voor blond haar dat gekleurd, natuurlijk of opgelicht is. Klanten die geen warmte op blond, of geel op grijs haar willen zien. Voor klanten met highlights.

PRODUCT

Antigeel effect voor grijs haar bij regelmatig gebruik. De blauwe pigmenten in het product neutraliseren gele/oranje pigmenten in het haar en houden de tinten gelijkmatig en fris. Regelmatig gebruik intensiveert het effect. Een geavanceerd verzorgingssysteem laat het haar zacht aanvoelen en houdt het makkelijker doorkambaar.

GEBRUIKSAANWIJZING

Gelijkmatig door vochtig haar heen werken met de Shampoo Relax Massage. Handschoenen gebruiken om vlekken op de handen te voorkomen. Voor een intens effect 2 minuten in laten trekken. Grondig uitspoelen. Regelmatig gebruik intensiveert het effect. Als het gewenste kleureffect is bereikt, afwisselen met een geschikte shampoo van System Professional om overpigmentatie te vermijden. 


Beschikbare formaten: 250ml

System Professional Extra Deep Cleanser

X1D

DEEP CLEANSERINTENSIEVE VERWIJDERING VAN RESIDUEN

DOELGROEP

Voor alle typen haar. Voor haar dat overbelast is met producten en residuen. Te gebruiken vóór salonverzorging, kleur- of permanentbehandelingen.

PRODUCT

De optimale voorbereiding op elke salonbehandeling die een grondige reiniging en de verwijdering van residuen vereist. Mild voor de hoofdhuid en haarstructuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

1 pompje Deep Cleanser aanbrengen en gelijkmatig door vochtig haar heen werken. Het haar voorzichtig met shampoo wassen vóór elke verzorgings-, kleur- en omvormingsbehandeling. Indien nodig herhalen. Vervolgens uitspoelen en de behandeling aanbrengen. 


Beschikbare formaten: 1000ml

System Professional Extra Elastic Force

X2E

ELASTIC FORCESERUM VOOR GLANS & VITALITEIT

RESULTAAT

Maakt het haaroppervlak meteen glad met een zijdeachtig gevoel en biedt tegelijkertijd een grotere weerstand en sterkte.

DOELGROEP

Voor alle typen haar, vooral voor mensen die hun haar zijdeachtig willen laten aanvoelen met een natuurlijke beweging en veerkracht.

PRODUCT

De unieke finishing behandeling die de elasticiteit direct verbetert om het haar bij het föhnen veerkrachtiger te maken en gemakkelijker in vorm te brengen. De ultralichte en snelwerkende spray-on formule laat de ingrediënten diep doordringen zonder ontwikkelingstijd.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het haar met Shampoo wassen en met een Conditioner, Emulsion of Mask behandelen. Het haar handdoekdroog maken en het product direct, sectie voor sectie, van de haaraanzet tot de punten in het haar sprayen. Doorkammen en 15 seconden uitspoelen. Het product heeft geen ontwikkelingstijd nodig. Vervolgens stylen zoals gewoonlijk.

TIP VAN DE EXPERT

Gebruiken na een behandeling met de Emulsions van System Professional voor ultieme haarenergie.


Beschikbare formaten: 125ml

System Professional Extra Perm Lock Emulsion

X4P

PERM LOCK EMULSIONSTABILISATOR NA HET PERMANENTEN

DOELGROEP

Te gebruiken na elke permanent- of straight behandeling.

PRODUCT

Stabiliseert elke permanent textuurbehandeling en neutraliseert alle residuen van alkaliën en peroxide. De verzorgende laag beschermt het haar en maakt het net gepermanente of gesteilde haar extra elastisch en handelbaar.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het neutraliserende middel uitspoelen. De tube goed schudden, de nozzle omlaag houden en in 5 secties rechtstreeks op handdoekdroog haar aanbrengen. In het haar masseren totdat het volledig is geabsorbeerd. 5 – 10 minuten in laten trekken. Emulgeren en grondig uitspoelen. Het effect kan worden geïntensiveerd met de Climazon of HairSpa. Bij combinatie met Infusions: 1. De Infusion op het haar aanbrengen en doorkammen. 2. De Emulsion aanbrengen. Doorgaan zoals gewoonlijk. 


Beschikbare formaten: 50ml

System Professional Extra Liquid Hair

X4L

LIQUID HAIRMOLECULAIRE HAIR REFILLER

RESULTAAT

Lang blijvende vitaliteit en herstel van beschadigingen. Haar voelt vol en sterk.

DOELGROEP

Liquid Hair is speciaal ontwikkeld voor gevoelig en kwetsbaar haar en is in staat de haarvezel te reconstrueren en het haar te versterken, met geselecteerde aminozuren, de bouwstenen van de keratine van het haar. Het geeft het haar van jouw klant meer weerstand en vitaliteit. Daardoor is het dankzij zijn lichtgewicht formulering ook geschikt voor klanten met fijn beschadigd haar.

PRODUCT

Diepgaand verzorgingseffect van essentiële aminozuren. Liquid Hair is een Molecular Hair Refilling behandeling die de haarvezel reconstrueert en het haar versterkt gedurende maximaal 5 wasbeurten. De thermisch geactiveerde formule vult het haar van binnenuit en biedt hoge prestaties door deskundig gebruik.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het haar met een geschikte shampoo van System Professional wassen met behulp van de Shampoo Relax Massage. Het haar handdoekdroog maken. Het haar in 4 – 5 secties verdelen, 1 pipet Liquid Hair aanbrengen op elke sectie en gelijkmatig verdelen van de haaraanzet tot de punten. Het haar doorkammen en met de haardroger drogen gedurende 5 minuten om de ingrediënten aan het haar te binden. Je kunt in plaats hiervan ook de droogkap of de Climazon in de droogstand gebruiken. Dit kost ongeveer 10 – 15 minuten. 20 seconden spoelen om het teveel aan product te verwijderen. Stylen zoals gewoonlijk. 


Beschikbare formaten: 100ml

System Professional Extra Alpha Energy

X5A

ALPHA ENERGYENERGIZER VAN HAAR EN HOOFDHUID

HET RESULTAAT

Effecten op het haar: 
Na het eerste gebruik: Sterk haar met betere handelbaarheid, vol van veerkracht. Na 2 weken: Aanzienlijk meer energie en sterkte van binnenuit. Haar is beter handelbaar en blijft langer in vorm. Na 3 maanden/1 fles: De inwendige energie van het haar is hersteld. Haar voelt energiek, gezond en bestendig. Beschadiging van de haarstructuur is verminderd.
Effecten op de hoofdhuid: 
Na het eerste gebruik: Een mild verkoelend en verzachtend effect. Verbeterde toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels. Na 2 weken: De hydrolipidenbarrière is versterkt, de hoofdhuid voelt meer gehydrateerd en irritaties zijn zichtbaar verminderd. Na 3 maanden/1 fles: De hoofdhuid voelt verjongd en gezond.

DOELGROEP

Voor alle typen haar. Geschikt voor fijn en zwak haar.

PRODUCT

Na 5 jaar van onderzoek introduceert System Professional vol trots Alpha Energy, de innovatieve energizer die een krachtige, pure vorm van ons EnergyCode™ Complex combineert met een beproefde en effectieve formule. Het is ontwikkeld om de 3 pijlers van haar (hoofdhuid, vezel en textuur) te verrijken en biedt zichtbaar voller en beter handelbaar haar – van de haaraanzet tot aan de punt. Beleef echte haar- en hoofdhuidtransformaties vanaf het eerste gebruik, aangezien haar vitaler en beter handelbaar wordt, zonder compromissen, residuen, plakkerigheid of opbouw van kleur of vuil. Alpha Energy werkt ook in synergie met alle producten uit het System Professional assortiment.Beschikbare formaten: 100ml

 

 

Botox en Filers

Botox en Fillers

Het geeft ons team een geweldig gevoel wanneer jij je: ♦ mooier voelt ♦ met meer zelfvertrouwen

Lees meer
Permanente Ontharing

Permanente Ontharing

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

Lees meer
Webshop

WEBSHOP

De merken, Sassoon, Sebastian, SEB MAN, System Professional, GHD Styling Tools, 21-Trans Dermal Vegan huidverzorging

Lees meer
Sassoon Colour

Sassoon Colour

Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

Lees meer
Hair Extensions

Hair Extensions

Snelle haarverlenging. Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden en meerdere keren herplaatst, 100% echt haar

Lees meer
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels kunnen we 6 tot wel 8 tinten lichter en geheel pijnloos.

Lees meer
NIEUWS

NIEUWS

De nieuwe haartrends, producten, tips & tricks en aanbiedingen

Lees meer

Eigenaar van Hair & Beauty Invasion

Sander de Ridder
Sander de Ridder