Welkom bij Hair Invasion

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder en maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

GHD Styletangen

Deze producten zijn tekoop in onze webshop  Klik hier voor 10% korting

ghd - Platinum+ Styler - Black / Bleu

Stijltang waarmee je géén concessies hoeft te doen voor de gezondheid van je 

Wat maakt de ghd Platinum® Black Styler dan zo bijzonder? Naast talloze handige functies en een super elegant design, is deze zwarte stijltang voorzien van ghd’s gepatenteerde Intelligent Tri-zone® Technology. Hiermee kun je je haar snel en efficiënt stylen, zónder dat je in moet leveren op de gezondheid van je haar!

De voordelen van de ghd Platinum® Black Styler op een rij:

  • De platen zijn voorzien van een geavanceerde, keramische coating. De onderlaag van de platen zijn voorzien van de Intelligent Tri-zone® Technology. Dit bestaat uit 6 sensoren (3 onder elke plaat) die ervoor zorgen dat de warmte evenredig wordt verspreidt onder de platen én dat de temperatuur van 185°C constant blijft. De evenredige verspreiding en constante temperatuur maken dat je haar nooit te warm kan worden!
  • Door de constante temperatuur van 185°C is deze witte stijltang te gebruiken voor elk haartype. Fijn, normaal of dik. Gekleurd of ongekleurd. Het maakt niet uit!
  • De ghd Platinum® Black Styler heeft flexibele, afgeronde platen. Dit stelt je in staat om meerdere stijlen te creëren. Denk bijvoorbeeld aan extra volume en zelfs golven in je haar! Het hoeft niet allemaal steil!
  • Dankzij de dual voltage functie (ook wel universal voltage genoemd), kun je de stijltang overal ter wereld gebruiken! Zorg wel dat je een eventuele wereldstekker bij hebt!
  • Wishbone Hinge: Dit betekent letterlijk ‘Sleutelbeen Scharnier’. Door dit unieke scharnier blijven de platen perfect tegenover elkaar staan. En dat niet alleen, je krijgt er ook meer controle mee zónder dat je extra druk hoeft uit te oefenen. Dit maakt de ghd Platinum® Black Styler zeer comfortabel in gebruik.
  • Heb je de stijltang 30 minuten niet gebruikt? Dan schakelt het slimme apparaat zichzelf uit.
  • De kabellengte betreft 2,70 meter en is daarmee over het algemeen te gebruiken binnen elke badkamer en zelfs slaapkamer. Controleer voor de zekerheid wel even de lengte van je spiegel tot aan het stopcontact!
  • De kabel draait mee met elke beweging die je maakt. Dit voorkomt slijtage en het is simpelweg aangenamer tijdens het steilen!
  • Ben je klaar met steilen of dien je de ghd Platinum® Black Styler even neer te leggen, maar zijn de platen nog warm? Geen probleem! Bij het product zit een handige, warmtebestendige huls waar je de platen in kunt schuiven. Zo beschadig je de stijltang én omgeving niet.

 

ghd - V Gold Classic Styler

Voor het ultieme luxe gevoel tijdens het stijlen van je haar is er de GHD Gold Classic Styler. Dankzij sjieke gouden accenten en een prachtig design ervaar je met deze stijltang een extreem luxe gevoel!

De meest hoogwaardige materialen zijn toegepast op deze stijltang; titanium platen met een gouden finish glijden moeiteloos door elk haartype en maken het nóg makkelijker om snel je haar te stijlen. Bovendien hebben de platen afgeronde randen om het creëren van krullen nóg makkelijker te maken!

 

ghd - V Gold Mini Styler

De GHD Gold Mini Styler is een professionele stijltang met smalle 1.5 cm platen met gouden finish.

 

ghd - V Gold Max Styler

Deze ghd Gold Maxi Styler is een professionele stijltang met 2 inch brede platen. Geschikt voor dik of gekruld haar.

 

Hair Extensions

Hair Extensions

Snelle haarverlenging. Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden en meerdere keren herplaatst, 100% echt haar

Lees meer
Permanente Ontharing

Permanente Ontharing

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

Lees meer
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels kunnen we 6 tot wel 8 tinten lichter en geheel pijnloos.

Lees meer
Webshop

WEBSHOP

De merken, Sassoon, Sebastian, SEB MAN, System Professional, GHD Styling Tools, 21-Trans Dermal Vegan huidverzorging

Lees meer
Sassoon Colour

Sassoon Colour

Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

Lees meer
Botox en Filers

Botox en Fillers

Het geeft ons team een geweldig gevoel wanneer jij je: ♦ mooier voelt ♦ met meer zelfvertrouwen de deur uit gaat

Lees meer
NIEUWS

NIEUWS

De nieuwe haartrends, producten, tips & tricks en aanbiedingen

Lees meer

Eigenaar van Hair & Beauty Invasion

Sander de Ridder
Sander de Ridder