Welkom bij Hair Invasion

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder en maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Hair Talk Tape Extensions

Hairtalk: Style You Need

Tape haarextensions: haarverlenging of volumebehandeling?

Wanneer u tape extensions wilt laten zetten zijn er twee mogelijkheden. U kunt meer volume creëren door tape extensions toe te voegen aan het haar, voor een mooi vol effect. Daarnaast kunnen tape hairextensions het haar ook verlengen. Hiermee wordt er meteen meer volume toegevoegd aan het haar.

Volumebehandeling met tape hairextensions

Wanneer u meer volume in het haar wilt creëren, is hairextensions laten zetten de ideale oplossing. Er worden dan tape extensions in uw eigen haarlengte toegevoegd aan uw natuurlijke haar zodat u meer haar en dus een voller kapsel krijgt. Bij een volume behandeling heeft u aan een minimum aantal tape extensions al een prachtig resultaat. Wanneer u het haar wilt verlengen heeft u meer tape extensions nodig dan bij een volume behandeling. Een volumebehandeling maakt het haar voller maar niet langer, een haarverlening maakt het haar langer maar ook meteen mooi vol.

Haarverlenging bij Hair Invasion

Een haarverlening is de ideale oplossing om het haar langer te maken. Aangezien het haar vaak langzaam groeit duurt het lang voordat u de gewenste haarlengte bereikt. Tape hairextensions laten zetten is in dit geval de ideale oplossing aangezien u meteen het gewenste resultaat kunt bereiken. Bij een haarverlenging zijn er meer tape extensions nodig dan bij een volumebehandeling. Bij de verlenging van het haar is het namelijk belangrijk dat het haar dat onder uw eigen haarlengte uitkomt perfect aansluit en er geen losse lokken te zien zijn. Wij plaatsen bij u enkel tape hairextensions van hoge kwaliteit van het merk HairTalk, die gemaakt zijn van 100% echt haar met originele schubbenlaag die in dezelfde richting liggen. Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat waarbij de extensions nauwelijks van uw eigen haar te onderscheiden zijn. Hierdoor kan het haar ook gewoon worden behandeld zoals u gewend bent. U kunt de extensions gewoon wassen en wij kunnen het voor u knippen en zelfs kleuren. Ook kunt u gewoon een stijltang en krultang gebruiken om uw haar te stylen. Wij voorzien u van de juiste tape hairextensions in de juiste tinten die bij uw natuurlijke haarkleur aansluiten.

Klik hier voor prijzen

 

 

Permanente Ontharing

Permanente Ontharing

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

Lees meer
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels kunnen we 6 tot wel 8 tinten lichter en geheel pijnloos.

Lees meer
Webshop

WEBSHOP

De merken, Sassoon, Sebastian, SEB MAN, System Professional, GHD Styling Tools, 21-Trans Dermal Vegan huidverzorging

Lees meer
Sassoon Colour

Sassoon Colour

Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

Lees meer
Botox en Filers

Botox en Fillers

Het geeft ons team een geweldig gevoel wanneer jij je: ♦ mooier voelt ♦ met meer zelfvertrouwen de deur uit gaat

Lees meer
NIEUWS

NIEUWS

De nieuwe haartrends, producten, tips & tricks en aanbiedingen

Lees meer

Eigenaar van Hair & Beauty Invasion

Sander de Ridder
Sander de Ridder