21 Trans-Dermal

Cosmetica voor de 21e eeuw

21 Trans-Dermal is de volgende generatie voedende cosmetica. Cosmetica die eenvoudig van opzet is, ongecompliceerd in gebruik maar effectief in effect! Ontwikkeld onder de meest extreme omstandigheden en voorbereid op de meest extreme eisen! Looptijd door overgang! De eenvoudige, maar overtuigende reactie: 21 Trans-Dermal® Next Generation Cosmetics, innovatieve, kalmerende huidverzorging op basis van TWEE effectieve ingrediënten. ReNew 21 voor je gezicht, Acai Oil voor je lichaam. 21 Trans-Dermal®-verzorgingsproducten kunnen de huid "transdermaal" herstructureren - i. e. Van binnenuit - om een ​​gezond, stabiel en veerkrachtig evenwicht te herstellen.

Onze huid: het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam

De vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water bepalen al duizenden jaren het cyclische gedrag van Moeder Natuur. Zolang mensen op het punt staan ​​de perfecte combinatie van de individuele elementen te gebruiken om in harmonie met de natuur te komen. Een belangrijk aspect is schoonheid en verzorging. Met ingrediënten uit de natuur transformeren we 21 Trans-Dermal® in een gezonde en kalmerende cosmetische lijn die niet alleen onbereikbaar is in zijn effect, maar ook uitgerust voor extreme eisen.

 • Permanente Ontharing

  Permanente Ontharing

  Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

  Lees meer
 • Tanden Bleken

  Tanden Bleken

  Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels

  Lees meer
 • Hair Extensions

  Hair Extensions

  Tape Extensions: snelle haarverlenging.Herbruikbaar voor optimaal effect Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden,

  Lees meer
 • Sassoon Colour

  Sassoon Colour

  Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.