Welkom bij Hair Invasion

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder en maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Fibra

REPAIR

ONTWIKKELD OM BESCHADIGDE EN KWETSBARE HAARVEZELS TE RECONSTRUEREN

Klik hier voor 10% korting

System Professional Repair Shampoo

R1

REPAIR SHAMPOOVERSTERKENDE CLEANSER

RESULTAAT

Voeding en verbeterde doorkambaarheid meteen na de shampoo.

DOELGROEP

Voor klanten met zeer beschadigd, broos en gevoelig haar. Geschikt voor gebleekt en chemisch behandeld haar en dagelijks reinigen.

PRODUCT

Repair Shampoo is het ideale preparaat voor gevoelig en beschadigd haar. Het reinigt behoedzaam, terwijl de delicate toestand van beschadigd haar wordt gerespecteerd, en zorgt voor een glad oppervlak. Hierdoor wordt haar gemakkelijker doorkambaar zonder scheurvorming. Het ideale preparaat voor elke volgende System Treatment.

GEBRUIKSAANWIJZING

1 pompje shampoo aanbrengen in vochtig haar. De Shampoo Relax Massage uitvoeren en vervolgens grondig uitspoelen. 


Beschikbare formaten: 15ml, 50ml, 250ml, 500ml, 1000ml

System Professional Repair Conditioner

R2

REPAIR CONDITIONER30-SECONDEN REPAIRCRÈME

RESULTAAT

Verbeterde doorkambaarheid en glad aanvoelend haar.

DOELGROEP

Voor beschadigd, zwak en broos haar dat moeilijk doorkambaar is als het nat is. Voor klanten die snelle, effectieve verzorging zoeken.

PRODUCT

Een rijke, verzorgende crème die effectief, in slechts 30 seconden helpt het haar te herstellen voor zachtheid en sterkte.

GEBRUIKSAANWIJZING IN DE SALON

Na de wasbeurt met een geschikte shampoo van System Professional 1 – 2 pompjes conditioner aanbrengen op handdoekdroog haar. Doorkammen en 30 seconden in laten trekken. Emulgeren en grondig uitspoelen. Een geselecteerd finishing product aanbrengen en stylen zoals gewoonlijk. 


Beschikbare formaten: 15ml, 30ml, 200ml

System Professional Repair Mask

R3

REPAIR MASKDIEPE HAARVERSTERKING

RESULTAAT

Gladheid en doorkambaarheid. Zichtbaar gezonder haar.

DOELGROEP

Voor klanten met zeer beschadigd, broos en gevoelig haar met een medium tot dikke textuur. Geschikt voor geblondeerd chemisch behandeld haar. Het masker is de ideale intensieve behandeling voor klanten die de tijd nemen om hun haar te verzorgen.

PRODUCT

Het masker voedt beschadigd haar intensief en beschermt de haarvezel. Het actieve complex vermindert haarbreuk, versterkt en herstelt het haar diepgaand na slechts één behandeling. Daarbij biedt het beschadigd haar gladheid en handelbaarheid, om verdere mechanische beschadiging te helpen voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Na de wasbeurt met een Shampoo van System Professional 25 g van het masker gebruiken en met een borstel direct op het haar aanbrengen, daarbij de hoofdhuid vermijden. Voorzichtig inmasseren met een van de massagetechnieken van System Professional en 5 minuten in laten trekken. De Climazon of HairSpa kan het verzorgingseffect intensiveren en het comfort van de klant vergroten. Bij gebruik in combinatie met Infusions grondig mengen en op het haar aanbrengen. Emulgeren en grondig uitspoelen.


Beschikbare formaten: 15ml, 30ml, 200ml, 400ml

System Professional Repair Emulsion

R4

REPAIR EMULSIONZEER ABSORBERENDE VERSTERKING

RESULTAAT

Voedend voor gemakkelijke doorkambaarheid.

DOELGROEP

Salonbehandeling voor beschadigd en zwak haar.

PRODUCT

Diepe voeding en bescherming met een hoog verzorgingsprofiel. De sterk absorberende moussematrix met aminozuren en gehydroliseerde keratine reconstrueert het haar en herstelt beschadigingen aan schubbenlaag en haarschors. De lichtgewicht formule is geschikt voor nog fijnere haartexturen en verbetert de doorkambaarheid om verdere beschadiging te voorkomen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het haar met shampoo wassen. De tube goed schudden, de nozzle omlaag houden en in 5 secties rechtstreeks op handdoekdroog haar aanbrengen. In het haar masseren totdat het volledig is geabsorbeerd. 5 – 10 minuten In laten trekken . Emulgeren en grondig uitspoelen. Het effect kan worden geïntensiveerd met de Climazon of HairSpa. Bij combinatie met Infusions: 1. De Infusion op het haar aanbrengen en doorkammen. 2. De Emulsion aanbrengen zoals gewoonlijk. Doorgaan zoals gewoonlijk. 


Beschikbare formaten: 50ml

System Professional Repair Infusion

R+

REPAIR INFUSIONANTIHAARBREUK BOOST

RESULTAAT

Extra reconstructie en bestendigheid.

DOELGROEP

Voor elke Mask of Emulsion behandeling van System Professional waarbij extra herstellende kwaliteiten voor beschadigd haar nodig zijn.

PRODUCT

De modulaire schadeherstellende booster kan aan elke Mask of Emulsion worden toegevoegd en transformeert de behandeling voor aanvullende reconstructie, sterkte en bestendigheid tegen haarbreuk.

GEBRUIKSAANWIJZING

A) Mengen met Mask: 1 Infusion + 25 g Mask. Mengen met het penseel en aanbrengen op het haar volgens de System Professional applicatietechniek. B) Laag met Emulsion: Op de lengten en punten aanbrengen met de nozzle; de hoofdhuid vermijden. Verdelen en doorkammen. Vervolgens de geselecteerde Emulsion aanbrengen. Inmasseren en 5 minuten laten intrekken. Climazon of HairSpa intensiveert het verzorgingseffect. Emulgeren en grondig uitspoelen. Afwerken zoals gewoonlijk. Voor fijn haar slechts 1/2 Infusion gebruiken. 


Beschikbare formaten: 5ml

System Professional Repair Perfect Hair

R5

REPAIR PERFECT HAIRSTRUCTUREEL VERSTERKEND SCHUIM

RESULTAAT

Stabiliteit en sterkte.

DOELGROEP

Voor zwak haar. De klant wil niet dat het haar zacht aanvoelt.

PRODUCT

Haar is tot 10 keer gevoeliger voor beschadiging als het nat is. Het moet worden beschermd tegen hitte en Mechanische beschadiging als gevolg van het föhnen. System Professional Perfect Hair geeft haar volume en verbetert zijn structuur. Het leave-in schuim versterkt de haarvezel diepgaand. Gehydroliseerde keratine en aminozuren dringen door in de poreuze gedeelten van de haarstructuur en herstructureren het beschadigde gebied. De beschermende polymeren van de Thermo-Resist formule maken het haar beter bestand tegen de effecten van hitte voor sterk en bestendig haar.

GEBRUIKSAANWIJZING

Auto-activerende schuim nozzle. Fles niet schudden. Ideale toepassing vóór het föhnen. 2 – 6 pompjes schuim aanbrengen in het haar, doorkammen en föhnen. Niet uitspoelen. 


Beschikbare formaten: 150ml

Hair Extensions

Hair Extensions

Snelle haarverlenging. Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden en meerdere keren herplaatst, 100% echt haar

Lees meer
Permanente Ontharing

Permanente Ontharing

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

Lees meer
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels kunnen we 6 tot wel 8 tinten lichter en geheel pijnloos.

Lees meer
Webshop

WEBSHOP

De merken, Sassoon, Sebastian, SEB MAN, System Professional, GHD Styling Tools, 21-Trans Dermal Vegan huidverzorging

Lees meer
Sassoon Colour

Sassoon Colour

Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

Lees meer
Botox en Filers

Botox en Fillers

Het geeft ons team een geweldig gevoel wanneer jij je: ♦ mooier voelt ♦ met meer zelfvertrouwen de deur uit gaat

Lees meer
NIEUWS

NIEUWS

De nieuwe haartrends, producten, tips & tricks en aanbiedingen

Lees meer

Eigenaar van Hair & Beauty Invasion

Sander de Ridder
Sander de Ridder