Cavitatie Peeling

Cavitatie peeling is een huidbehandeling, uitgevoerd met behulp van echografie. Het is een moderne methode en een alternatief voor de traditionele reiniging van de huid. Het maakt onmiddellijk de poriën vrij van dode cellen, overmatige talg, bacteriën, giftige stoffen en cosmetische resten, waardoor de huid schoon en glad wordt. Met dit apparaat kan de huid worden voorbereid op andere aanverwante behandelingen die een heldere huid nodig hebben. Het kan ook worden gebruikt om een cosmetisch preparaat aan te brengen dat is bedoeld voor dit soort introductie op de huid, waardoor ze beter worden opgenomen.

 

 • Permanente Ontharing

  Permanente Ontharing

  Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

  Lees meer
 • Tanden Bleken

  Tanden Bleken

  Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels

  Lees meer
 • Hair Extensions

  Hair Extensions

  Tape Extensions: snelle haarverlenging.Herbruikbaar voor optimaal effect Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden,

  Lees meer
 • Sassoon Colour

  Sassoon Colour

  Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.