Jet Peeling

Een van de nieuwste meest populaire behandeling die gekozen word . Het geeft fantastische zichtbare resultaten die door de patiënt kunnen worden gevoeld. Een van de grootste voordelen van JET PEELING is dat de behandeling vrijwel geen contra-indicaties heeft. De behandeling bestaat uit intensieve schilfers van dode huidcellen. Het is milder en aangenamer dan microdermabrasie, het bestaat niet uit mechanische slijtage van de opperhuid, zuigkracht of kristallen, die huidirritatie en roodheid kunnen veroorzaken. Ons apparaat is een nieuw en uniek op de cosmetische markt. Combinatie van functionaliteit en effectiviteit met cos-medico kwaliteitsnormen zorgt ervoor dat de kwaliteit van het werk bovenaan staat. 

 • Permanente Ontharing

  Permanente Ontharing

  Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

  Lees meer
 • Tanden Bleken

  Tanden Bleken

  Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels

  Lees meer
 • Hair Extensions

  Hair Extensions

  Tape Extensions: snelle haarverlenging.Herbruikbaar voor optimaal effect Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden,

  Lees meer
 • Sassoon Colour

  Sassoon Colour

  Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.