Welkom bij Hair Invasion

Wil je een afspraak maken? Klik op de knop hieronder en maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt.

Afspraak maken

Tape Extensions Info

Original Extensions zijn ontworpen voor het creëren van volumineus en luxe, lang haar. Transformeer uw verschijning direct en in minder dan een uur met onze tape-in extensions van 100% remi Indisch natuurhaar. Het creëren van lengte, volume en dynamische kleureffecten is onberispelijk en volledig natuurlijk. De tape-extensions maken gebruik van een kleefmiddel van medische kwaliteit, veroorzaken geen spanning en zorgen voor een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding en dus voor optimaal draagcomfort.

Herbruikbaar voor optimaal effect

Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden, maar ze kunnen ook af en toe in het haar geplaatst worden voor een speciaal effect. De tape op de extensions is eenvoudig te vervangen, waarna de extensions weer opnieuw geplaatst kunnen worden. Het gebruik van speciale apparatuur voor het vastzetten is niet nodig; de extensions kunnen gewoon met de hand worden vastgezet. 

verzorgingshandleiding

page2image3209260576

Het hairtalk systeem staat voor de mooiste en meest natuurlijke manier van haarverlenging en/of haarverdikking. Hairtalk maakt gebruik van een premium kwaliteit Indisch remi natuurhaar. Het haar is dus niet ontdaan van de haarschubben en niet behandelt met silicone.

Door een haarverlenging en/of verdikking neemt de hoeveelheid haren aanzienlijk toe. Om er lang plezier van te hebben en het haar gezond te houden, dient het op de juiste manier te worden verzorgd. Wij adviseren de onderstaande haarverzorgingtips op te volgen.

wassen

• Voor iedere wasbeurt moet het haar klitvrij zijn. Borstel daarom je haar en verwijder alle klitten. Het beste is om de haren onder de douche te wassen en niet met het hoofd voorover in de wasbak. Sla het haar dus niet om in de tegenovergestelde richting.

• Gebruik altijd een shampoo en hydraterende conditioner van goede kwaliteit om je haar zacht en glanzend te houden. Wij adviseren de hairtalk productlijn die speciaal voor de verzorging van hairtalk Extensions is ontwikkeld. Verdeel de hairtalk Shampoo over je handen en daarna gelijkmatig over het natte haar. De shampoo is zelfreinigend daarom is licht in masseren met de vingertoppen voldoende. Spoel de shampoo goed uit! Droog het haar vervolgens voorzichtig. Laat de handdoek bij voorkeur niet te lang om het haar zitten. Gebruik nooit te veel: door te veel conditioner of andere verzorgingsproducten te gebruiken, kunnen er restanten in het haar achter blijven en ontstaan er klitten. Wacht na het inzetten van de extensions 24 tot 48 uur met het wassen van het haar.

• Gebruik absoluut geen verzorgingsproducten die alcohol, ethanol en/of olieachtige bestanddelen bevatten. Afhankelijk van de concentraties kunnen de plakstrips van hairtalk beschadigen en/of loslaten. Ook kan het haar daardoor uitdrogen.

• Ga nooit met nat haar slapen. Zorg dat je haar helemaal droog is voordat je naar bed gaat en bind het in een staart of vlecht zodat het niet gaat klitten.

modelleren

• Hairtalk Extensions zijn te modelleren als het eigen haar. Borstel je haar regelmatig en goed door. Wij adviseren je de hairtalk Extension Brush, deze varkensharen borstel is speciaal voor de hairtalk Extensions ontwikkeld. Voor onderweg is er de hairtalk Pocket Brush, de handtas vriendelijke variant. Borstel je haar met een neerwaartse beweging. Borstel van beneden naar boven, dus begin bij de uiteinden van het haar en werk daarvandaan naar boven. Niet te hard borstelen en gebruik geen kam!

• Probeer je haar 2 tot 3 keer per dag te borstelen.
• Bij gebruik van föhn, krul – of stijltang raden wij aan de warmtestand laag te houden. Bij een te hoge stand kunnen de haren er dor en futloos uit gaan zien. Overmatige hitte kan de levensduur van de extensions verkorten. Wees dus voorzichtig met het gebruik van föhn, krul – en stijltang en richt geen warmte direct op de plakstrips.
• Laat je kapper alle chemische processen (bijvoorbeeld permanenten, kleuren en keratine) verzorgen zolang je extensions draagt.

tips voor het behoud van mooi haar

• Haar gaat klitten als er vuil en zweet in ophoopt. Draag je haar daarom omhoog of in een staart tijdens het sporten. Was je haar na het sporten, zwemmen of na een bezoek aan de sauna.

• Voorkom zoveel mogelijk aanraking met zout – en chloorproducten. Wij raden je aan om voordat je gaat zwemmen een kleine hoeveelheid hairtalk Balsam aan te brengen en te laten zitten. Dit voorkomt dat de haren schadelijke elementen, zoals chloor of zout water, opnemen. Spoel het haar na het zwemmen in zeewater of zwembadwater in ieder geval direct goed uit met leidingwater.

• Wanneer je extensions blootstelt aan zonnebrandcrème, kan dit verkleuring veroorzaken.
• Gebruik bij voorkeur de hairtalk Haircare producten voor de verzorging van hairtalk Hair Extensions.

Uw hairtalk kapper kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de conditie van de extensions, indien u geen gebruik heeft gemaakt van de aanbevolen hairtalk verzorgingsproducten. Deze speciaal ontwikkelde haarverzorgingsproducten zijn afgestemd op de hairtalk haarkwaliteit. Er kan geen kwaliteitsgarantie worden gegeven als de adviezen voor haarverzorging niet worden opgevolgd.

Hair Extensions

Hair Extensions

Snelle haarverlenging. Tape Extensions kunnen langere tijd gedragen worden en meerdere keren herplaatst, 100% echt haar

Lees meer
Permanente Ontharing

Permanente Ontharing

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

Lees meer
Tanden Bleken

Tanden Bleken

Veilig Tanden bleken met de nieuwste generatie whitening-gels kunnen we 6 tot wel 8 tinten lichter en geheel pijnloos.

Lees meer
Webshop

WEBSHOP

De merken, Sassoon, Sebastian, SEB MAN, System Professional, GHD Styling Tools, 21-Trans Dermal Vegan huidverzorging

Lees meer
Sassoon Colour

Sassoon Colour

Sassoon® chromatology is een totaal kleur concept, het is de meest professioneel onderscheidende haarkleuring in de branche.

Lees meer
Botox en Filers

Botox en Fillers

Het geeft ons team een geweldig gevoel wanneer jij je: ♦ mooier voelt ♦ met meer zelfvertrouwen de deur uit gaat

Lees meer
NIEUWS

NIEUWS

De nieuwe haartrends, producten, tips & tricks en aanbiedingen

Lees meer

Eigenaar van Hair & Beauty Invasion

Sander de Ridder
Sander de Ridder